Имате желание да се нанесете да живеете на село или в район с не добре развита инфраструктура? За съжаление такива са много от регионите у нас, включително до София, което налага използването на септични ями. Независимо дали става въпрос за вилата, или за дома, в който се живее целогодишно, нуждата от нормално протичащо домакинство е належаща винаги. За това е добре да се подготвим за някои от важните стъпки, при избор на септична яма, монтаж и грижи. Почистване и поддръжка на септични ями: какво трябва да знаем? На Vodonoska.com можете да поръчате всички тези услуги, както и отпушване на канали, видеодиагностика, миене на улици и други.

Почистване и поддръжка на септични ями: какво трябва да знаем?

Професионалистите работят в София и района и реагират бързо на повиквания, благодарение на добрата организация и броят на екипите. Освен това фирмата работи с професионална техника с висок налягане, с която работата се случва бързо и лесно. Високото налягане, спомага качественото разбиване на утайките и втвърдените вещества в ямите, които намаляват обема и. Това предотвратява скорошно напълване и опасности от преливане. Ето защо, когато се изгради ямата е важно да се следи за начина, по който функционира и кога е необходимо да се отводнява и почиства.

С абонаментите услуги на Vodonoska.com можете да си спестите тревогите или кризисните ситуации. Екипите могат да се погрижат за всичката поддръжка на ямите и да се отзоват на повикване при възникнала ситуация своевременно. След почистване и измиване на септичните ями, се предлага и прилагане на микроорганизми за по-доброто разтваряне на веществата в ямата. За да се направи първоначалния избор на ямата, също можете да се консултирате с опитните специалисти, които на база на големината на домакинството, както и района, в който се намира имота, разположението на двора и други важни фактори, могат да ви дадат най-добрия съвет. Вижте още на Vodonoska.com и за въпроси и поръчки за различните ВиК услуги в района на София – знаете към кого да се обърнете.