Най-вълнуващите подаръци за рожден ден на мъже от Podarispomen.bg

Когато стане въпрос за подарък за рожден ден на мъже, всички дами се затрудняват. Това е неоспорим факт. Мъжете се интересуват от неща, които са ни толкова далечни, че трудно бихме запомнили точно какво харесват и на какво биха се зарадвали. Много пъти съм била свидетел как мъже са получавали за подарък акумулатор за автомобила си, комплект гаечни ключове, накрайници за винтоверт, комплектовани като бижута от скъп магазин и още подобни артикули, които една жена трудно би избрала.

Край на скучните подаръци, които всеки е подарявал и получавал за своя празник. Зарадвайте любимите си мъже за техния рожден ден– баща, брат, съпруг, син, приятел и др. с персонализиран и уникален подарък, който със сигурност ще бъде запомнен и ще се открои сред всички други. Става въпрос за списание, чиято корица е със снимка на рожденика. Това е проект на фирма Креатив Студио ЕООД, която има солиден опит зад гърба си в рекламния бизнес, но собствениците са променили плановете си, насочвайки се към масовия потребител с никога срещан досега в рамките на България проект. Проектът се нарича Подари спомен и може да прочетете повече за него на официалния уеб сайт само с един клик на Podarispomen.bg.

Най-вълнуващите подаръци за рожден ден на мъже от Podarispomen.bg

В няколко лесни и прости стъпки може да направите уникално списание, което да зарадва ваш любим човек за неговия рожден ден. И всичко това се предлага на много достъпна цена, която по никакъв начин няма да окаже голямо внимание на вашия бюджет. Не е задължително хубавия подарък да бъде скъп! Уверете се сега като посетите Podarispomen.bg и разгледате всички предложения за персонализирано списание. Фирмата работи с куриерските услуги на Еконт и доставят готовото разпечатано списание в максимално кратки срокове до офис на куриерската фирма или до посочен от вас адрес. Ако имате някакви въпроси, може да ги зададете на телефонен номер 0888 811 754.