Почивки в Египет – съвети относно това за какво да внимаваме

Планувате да посетите древната страна с хилядолетна история? Значи сте отворили правилната статия за вас. Продължете да четете докрай, за да разберете къде да се запишете за почивки в Египет на ниски цени, както и да получите съвети относно това за какво да внимаваме при посещението си там.

Почивки в Египет от Балканика Травъл БГ са перфектни за вас по няколко причини:

1) Те са евтини. Цените на такава почивка започват от 598лв. за 7 нощувки в хотел на база All Inclusive, като в тази цена е включен и двупосочен самолетен билет.

2) Какво по-хубаво от това да бъдете на топло място докато в България е зима?

3) В сайта BalkanikaTravel.bg можете да избирате измежду много предложения за почивки в Египет. Има такива с полети от Варна, от София, кацащи на различни места, така че топката е във вашите ръце,

Съвети относно това за какво да внимаваме при почивки в Египет:

– Внимавайте относно това каква храна си закупувате на улицата. Единствената със сигурност безопасна храна е тази в 4- и 5-звездните хотели и в круизите по Нил.

– Не взимайте корали, миди или други морски същества, дори да са мъртви. На летищата има специален софтуер, който ги разпознава и подлежите на глоба.

– Качването на камила е безплатно, но доста често има случаи, в които тя може да отпраши надалеч в пустинята и след това да се наложи да платите немалко, за да ви върне обратно.

почивки в Египет

Такива и още много подобни съвети, ще получите от фирма Балканика Травъл БГ ако изберете техните почивки в Египет. азгледайте техния сайт BalkanikaTravel.bg още сега и побързайте да се запишете, за да не се изчерпят свободните места за почивки в Египет. А ако желаете да им се обадите, свържете се с тях и на посочените телефони за контакт: 0700 100 38, или мобилен: (+359) 888 570 600. Те ви очакват!