Щипки и фиби за коса – всички носят този страхотен аксесоар

Ако все още си спомняте дните, когато прибрахме косата си назад с малки щипки и фиби, тогава имаме добри новини за вас: Тенденцията се завърна.

Днес вече не откриваме тенденции в каталога, а в Instagram. Без значение дали обувки, чанти или прически. Докато превъртахме , преоткрихме много специален аксесоар, който ни придружаваше всеки ден през 90-те. И ние смятаме, че е страхотно, че се върна един уникален тип аксесоари за коса – щипките и фибите за коса.

Причината, поради която толкова харесваме този аксесоар за коса, е че оформя прическата ни много бързо и лесно. Независимо дали на средна част или странична част
на косата – просто закопчайте няколко кичура коса назад с щипките и прическата е готова.

Ако искате, разбира се можете да се върнете към различни размери и цветове. Понякога обаче са достатъчни две фиби. Ако искате да подправите малко прическата си, можете да закопчате щипките в косата си в различни посоки.

Аксесоарът от 90-те е не само практичен, когато трябва да тръгнете бързо сутрин. Те могат особено да направят дългата коса да изглежда специална. Защото тук понякога е трудно да си правите изискани прически, тъй като дългата коса обикновено е много трудна за оформяне. Вашето решение: щипки за коса. Те правят косата ви да изглежда напълно оформена за нула време и дори може да изглежда наистина елегантна.

Между другото, не винаги трябва да носите фибите в комбинация с разпусната коса. Те също могат да изглеждат страхотно с разхвърлян нисък кок. Въпреки че основната цел на щипките е да задържат косата назад, тя също изглежда страхотно, когато издърпате няколко косъмчета тук и там. Това разхлабва целия външен вид и изглежда супер свежо.

Не само малките версии на този тип аксесоари за коса са много популярни, сега отново носим и големите, груби закопчалки. Те държат цялата коса и можете да я закрепите супер свободно и лесно в задната част на главата си.